Games

Games
Games

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Κριτική Παιχνιδιού.



MINECRAFT PART 1:BROWSER BASED REVIEW

Το παιχνίδι που τους έχει τρελάνει όλους στον αχανή κόσμο του Διαδικτύου , είναι το πασίγνωστο,Minecraft.Σήμερα,θα κάνουμε review της πρώτης μορφής του παιχνιδιού που είναι δωρεάν , ενώ την άλλη,ολοκληρωμένη μορφή θα την κάνουμε αργότερα .Υπομονή!


To Minecraft όπω προδίδει το όνομά του είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται 99 τοις εκατό στο να ... χτίζεις.Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά πιστέψτε με , μόνο αυτό δεν είναι.
Τα γραφικά δεν είναι εντυπωσιακά,αλλά αυτό θα ναι το λιγότερο που θα προσέξετε.Η μαγεία του να χτίζεις Ο,ΤΙ θες ενώ παράλληλα να μπορείς να το καταστρέφεις,η μαγεία του να φτιάχνεις ΚΟΣΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ,και το οτί είναι First Person, το καθιστούν ένα απίστευτο παιχνίδι.


Single Player:

Στο σινγκλ,σου δίνεται μια περιοχή,και...την κάνεις ότι θες.Χτίζεις κάστρα,φρούρια,οτιδήποτε και μπορείς να αποθηκεύεις.Φυσικά ειναι free ,οπότε δεν τα έχει όλα.

Τα +
Εξαιρετικό,δημιουργικότητα,φοβερό.Περιορισμένο αλλά αποθήκευση level.

Τα -
Περιορισμοί και μικρός κόσμος.


Βαθμολογία:
9/10


Multiplayer:
Το μούλτι,επίσης δωρεάν,έχει απίστευτους κόσμους φτιαγμένους απο χρήστες.Μπαίνεις ,και είτε τους καταστρέφεις(δεν μπορεις πάντα) ,είτε φτιάχνεις και άλλα χειροτεχνήματα!

Τα +
Επικοίνωνία με άλλους παίκτες,πανέμορφα level.

Τα -
Μερικοί ενοχλητικοί geeks.

Βαθμολογία:9/10

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗΣ:9/10

Να το αγοράσω?
Θέλει ρώτημα?ΕΙΝΑΙ FREE!

Που μπορώ να το βρώ?
Minecraft.net ,απαιτείται Java!

Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου